Top
Menu - Zdrowa Energia Gluten Free - Dietific
5650
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-5650,cookies-not-set,mkdf-bmi-calculator-1.1,mkd-core-1.2,wellspring-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-header-standard-border-disable,mkdf-search-dropdown,mkdf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Zdrowa Energia Gluten Free

dziś

dzis
07.12.2019
ŚNIADANIEŚNIADANIE 2OBIADPODWIECZOREKKOLACJA
CompleteTwarożek z pieczonymi w maśle orzechowym płatkami jaglanymi z konfiturą z moreli i lawendySałatka z pieczonymi batatami i marchewką, zieloną soczewicą i prażonym słonecznikiem z dressingiem sezamowo-miodowymKotleciki z indyka z papryką i kukurydzą z ryżem arroz verde i surówką z kapusty z granatem i limonkąPudding brzoskwiniowo-pomarańczowy z ananasem i grejpfrutemOmlet z kurkami, liśćmi szpinaku i porem z wytrawnym sosem śliwkowo-rozmarynowym
No FishTwarożek z pieczonymi w maśle orzechowym płatkami jaglanymi z konfiturą z moreli i lawendySałatka z pieczonymi batatami i marchewką, zieloną soczewicą i prażonym słonecznikiem z dressingiem sezamowo-miodowymKotleciki z indyka z papryką i kukurydzą z ryżem arroz verde i surówką z kapusty z granatem i limonkąPudding brzoskwiniowo-pomarańczowy z ananasem i grejpfrutemOmlet z kurkami, liśćmi szpinaku i porem z wytrawnym sosem śliwkowo-rozmarynowym
Wege & FishTwarożek z pieczonymi w maśle orzechowym płatkami jaglanymi z konfiturą z moreli i lawendySałatka z pieczonymi batatami i marchewką, zieloną soczewicą i prażonym słonecznikiem z dressingiem sezamowo-miodowymKotleciki z fasoli z papryką i kukurydzą z ryżem arroz verde i surówką z kapusty z granatem i limonkąPudding brzoskwiniowo-pomarańczowy z ananasem i grejpfrutemOmlet z kurkami, liśćmi szpinaku i porem z wytrawnym sosem śliwkowo-rozmarynowym
WegeTwarożek z pieczonymi w maśle orzechowym płatkami jaglanymi z konfiturą z moreli i lawendySałatka z pieczonymi batatami i marchewką, zieloną soczewicą i prażonym słonecznikiem z dressingiem sezamowo-miodowymKotleciki z fasoli z papryką i kukurydzą z ryżem arroz verde i surówką z kapusty z granatem i limonkąPudding brzoskwiniowo-pomarańczowy z ananasem i grejpfrutemOmlet z kurkami, liśćmi szpinaku i porem z wytrawnym sosem śliwkowo-rozmarynowym

jutro

jutro
08.12.2019
ŚNIADANIEŚNIADANIE 2OBIADPODWIECZOREKKOLACJA
CompleteKorzenna roladka dyniowa z waniliowym nadzieniem serowym z konfiturą wiśniową i sałatką z gruszkąTarta jaglana z jarmużem i serkiem ziarnistym z sałatką pomidorowąPolędwiczka wieprzowa w sosie cytrynowo-szałwiowym z kaszą gryczaną i zapiekanymi buraczkamiSernik migdałowy z frużeliną żurawinowąMakaron penne z wegetariańskim sosem bolognese i parmezanem
No FishKorzenna roladka dyniowa z waniliowym nadzieniem serowym z konfiturą wiśniową i sałatką z gruszkąTarta jaglana z jarmużem i serkiem ziarnistym z sałatką pomidorowąPolędwiczka wieprzowa w sosie cytrynowo-szałwiowym z kaszą gryczaną i zapiekanymi buraczkamiSernik migdałowy z frużeliną żurawinowąMakaron penne z wegetariańskim sosem bolognese i parmezanem
Wege & FishKorzenna roladka dyniowa z waniliowym nadzieniem serowym z konfiturą wiśniową i sałatką z gruszkąTarta jaglana z jarmużem i serkiem ziarnistym z sałatką pomidorowąPstrąg w sosie cytrynowo-szałwiowym z kolorowym ryżem i zapiekanymi buraczkamiSernik migdałowy z frużeliną żurawinowąMakaron penne z wegetariańskim sosem bolognese i parmezanem
WegeKorzenna roladka dyniowa z waniliowym nadzieniem serowym z konfiturą wiśniową i sałatką z gruszkąTarta jaglana z jarmużem i serkiem ziarnistym z sałatką pomidorowąZawijas baklażanowy z bobem w sosie cytrynowo-szałwiowym z kolorowym ryżem i zapiekanymi buraczkamiSernik migdałowy z frużeliną żurawinowąMakaron penne z wegetariańskim sosem bolognese i parmezanem

Pojutrze

za 2 dni
09.12.2019
ŚNIADANIEŚNIADANIE 2OBIADPODWIECZOREKKOLACJA
CompleteGranola bananowo-kawowa z jogurtem malinowym i sałatką z gruszki i mango z imbiremSałata rzymska z fasolką szparagową, czarną marchwią i pasternakiem z lekką mozarellą i orzechami laskowymiKofty wołowe z ryżem tricolore, grillowanymi warzywami po grecku i sosem ziołowymLekki krem agrestowy z musem truskawkowymNaleśniki szpinakowe z farszem z twarożku z pieczoną cebulką w sosie z suszonych pomidorów i dyni
No FishGranola bananowo-kawowa z jogurtem malinowym i sałatką z gruszki i mango z imbiremSałata rzymska z fasolką szparagową, czarną marchwią i pasternakiem z lekką mozarellą i orzechami laskowymiKofty wołowe z ryżem tricolore, grillowanymi warzywami po grecku i sosem ziołowymLekki krem agrestowy z musem truskawkowymNaleśniki szpinakowe z farszem z twarożku z pieczoną cebulką w sosie z suszonych pomidorów i dyni
Wege & FishGranola bananowo-kawowa z jogurtem malinowym i sałatką z gruszki i mango z imbiremSałata rzymska z fasolką szparagową, czarną marchwią i pasternakiem z lekką mozarellą i orzechami laskowymiKofty wegetariańskie z ryżem tricolore, grillowanymi warzywami po grecku i sosem ziołowymLekki krem agrestowy z musem truskawkowymNaleśniki szpinakowe z farszem z twarożku z pieczoną cebulką w sosie z suszonych pomidorów i dyni
WegeGranola bananowo-kawowa z jogurtem malinowym i sałatką z gruszki i mango z imbiremSałata rzymska z fasolką szparagową, czarną marchwią i pasternakiem z lekką mozarellą i orzechami laskowymiKofty wegetariańskie z ryżem tricolore, grillowanymi warzywami po grecku i sosem ziołowymLekki krem agrestowy z musem truskawkowymNaleśniki szpinakowe z farszem z twarożku z pieczoną cebulką w sosie z suszonych pomidorów i dyni

Sprawdź menu na najbliższe dni dla swojej diety