Dietific – Oferty Pracy

Aktualnie poszukujemy!

Kucharz/Kucharka

Miejsce pracy?

Obecnie szukamy personelu do dwóch lokalizacji: 

Ściejowice (gmina Liszki) 

Kraków na os. Piastów

Wysyłając swoje CV, podaj preferowane przez Ciebie miejsce pracy.

Kogo szukamy?

Poszukujemy osób z doświadczeniem w zawodzie, pasją oraz świetnym wyczuciem smaku. Takich, które potrafią pracować starannie w oparciu o receptury dietetyczne, jednocześnie osiągając smak dań jak w najlepszej restauracji. Nasz zespół to młodzi i zgrani kucharze – dzięki którym jesteśmy jednym z najlepiej ocenianych cateringów w Polsce. Dostaniesz od nas do pracy bardzo dobrej jakości surowce – które pozwolą uzyskać wyjątkowe potrawy. Musisz się jednak przygotować na to, że pracy będzie dużo – wiele osób czeka na nasze posiłki 🙂

Jak wygląda praca?

Pracujemy w oparciu o grafik, który wspólnie ustalamy. Praca zaczyna się około 16:00 i kończy wraz z przygotowaniem wszystkich potraw pod czujnym okiem naszego szefa kuchni. Z założenia mamy wolne w nocy z piątku na sobotę, w pozostałe zawsze gotujemy (z wyjątkiem najważniejszych świąt).

Co zapewniamy?

Stabilne miejsce pracy w bardzo dynamicznie rozwijającej się firmie. Terminowe wypłaty i dobre stawki, w oparciu o umowę o pracę lub inną wybraną przez Ciebie formę zatrudnienia oraz dodatkowe benefity pracownicze. 

Dobrą atmosferę w pracy i miejsce gdzie ambitni kucharze świetnie się odnajdą.

Dołącz do nas

Wyślij swoje CV na adres: rekrutacja@dietific.pl

Lub zadzwoń do nas!

Osoba kontaktowa:
Joanna
tel. +48 797 400 927

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.

Pomoc kuchenna

Miejsce pracy:

Obecnie szukamy personelu do dwóch lokalizacji: 

Ściejowice (gmina Liszki) 

Kraków na os. Piastów

Wysyłając swoje CV, prosimy o wskazanie preferowanego przez Ciebie miejsca pracy.

Zakres obowiązków:

Staranne odważanie poszczególnych komponentów dania oraz estetyczne komponowanie posiłku w opakowaniach, a następnie kompletowanie gotowych posiłków w zestawy dla klientów zgodnie z zamówieniem.

Dbanie o prawidłowe wykorzystanie oraz magazynowanie surowców i sprzętu. Prace porządkowe w miejscu pracy.

Nasze wymagania:

Oferta skierowana jest zarówno dla osób bez wcześniejszego doświadczenia zawodowego jak również osób z doświadczeniem,  poszukujących stabilnej i atrakcyjnej pracy. 

Konieczna jest znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP) oraz orzeczenie do celów sanitarno – epidemiologicznych.

Wymagana jest staranność, dokładność, zaangażowanie i sumienność oraz dyspozycyjność 4 dni w tygodniu, w tym w weekendy.

Mile widziani są absolwenci oraz studenci studiów zaocznych kierunków technolog żywności / dietetyk.

Oferujemy:

Stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, po trzech miesiącach próbnych.

Terminowe wypłaty i dobre stawki, w oparciu o umowę oraz dodatkowe benefity pracownicze.

Dołącz do nas

Wyślij swoje CV na adres: rekrutacja@dietific.pl

Lub zadzwoń do nas!

Osoba kontaktowa:
Joanna
tel. +48 797 400 927

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.

Magazynier

Miejsce pracy:

Kraków Os. Piastów

Zakres obowiązków:

  • Wprowadzanie danych do systemu magazynowego, raportu kasowego
  • Dbanie o prawidłowy obieg dokumentów magazynowych: faktur gotówkowych, przelewowych, dokumentów KP i KW 
  • Odpowiedzialność za zgodność stanów magazynowych produkcyjnych oraz opakowań z systemem oraz przeprowadzenie inwentaryzacji wg. aktualnie ustalonych reguł i procedur
  • Współpraca ze Specjalistami Ds. Zamówień, Kierownikiem Magazynu, Zespołem Produkcyjnym
  • Odpowiedzialność za prawidłowy odbiór towaru wg list odbiorowych interwencja w razie braków, opóźnień, niezgodności stosownie do danej sytuacji
  • Organizacja przestrzeni magazynowej- ułożenie surowca wg reguły FIFO i zgodnie z zasadami przechowywania
  • Zabezpieczenie minimalnych, wskazanych przez system stanów magazynowych- współpraca z działem zaopatrzenia
  • Odpowiedzialność za wydanie, przyjęcie na stan magazynowy surowców do produkcji wg listy oraz magazynowanie surowców i sprzętu. Prace porządkowe w miejscu pracy.

Nasze wymagania:

Staranność, dokładność, zaangażowanie i sumienność oraz dyspozycyjność min. 4 dni w tygodniu, w tym w weekendy.

Mile widziane: prawo jazdy kategorii B.

Dołącz do nas

Wyślij swoje CV na adres: rekrutacja@dietific.pl

Lub zadzwoń do nas!

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.

Technolog żywności

Miejsce pracy:

Obecnie szukamy personelu do dwóch lokalizacji: 

Ściejowice (gmina Liszki) 

Kraków na os. Piastów

Wysyłając swoje CV, prosimy o wskazanie preferowanego przez Ciebie miejsca pracy.

Zakres obowiązków:

  • Zarządzanie procesem porcjowania i konfekcjonowania dań oraz zespołem odpowiedzialnym za przygotowanie dań. 
  • Wykonanie obliczeń technologicznych oraz weryfikacja jakościowa komponentów.
  • Nadzór nad prawidłowością przebiegu procesu ze szczególnym naciskiem na kontrolę spełnienia wymagań dietetycznych posiłków, dbałość o przestrzeganie standardów pracy w zakresie GHP/GMP i wdrożonych systemów zarządzania jakością.

Wymagania:

  • Znajomość standardów bezpieczeństwa w produkcji żywności.
  • Ukończone studia na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka.
  • Doświadczenie nie jest wymagane – jeżeli masz podstawy wyniesione ze studiów nauczymy cię wszystkich praktycznych aspektów naszego funkcjonowania.
  • Zaangażowanie, sumienność i wysoka kultura pracy.

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę i dobre warunki płacowe
  • Praca w zaangażowanym zespole w dynamicznie rozwijającej się branży i firmie
  • Możliwość rozwoju zawodowego 
Dołącz do nas

Wyślij swoje CV na adres: rekrutacja@dietific.pl

Lub zadzwoń do nas!

W dokumentach aplikacyjnych prosimy o dodanie klauzuli o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z RODO.

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.

CV bez powyższej klauzuli nie będą mogły zostać przetwarzane, a co za tym kandydaci nie będą brani pod uwagę w procesie rekrutacji.

Skontaktuj się z nami

Masz pytania dotyczące pracy w Dietific? Napisz do nas lub zadzwoń: