Veggie Menu to dieta naturalna dostarczająca pełen kompleks składników odżywczych potrzebnych dla Twojego zdrowia i dobrego samopoczucia. To także świetny pomysł dla wszystkich, którzy podchodzą do diety wegetariańskiej elastycznie (dieta flexitariańska). Dzięki opcji samodzielnego wyboru menu możesz swoje wegetariańska dania raz na jakiś czas zamienić na standardowe dania z tradycyjnej diety. Veggie Menu to wszystko czego potrzebujesz dla zdrowia i wygody korzystania z cateringu dietetycznego!
Jeśli chcesz poznać pełne wartości odżywcze diety Veggie Menu, pobierz pdf.
✅ Co znajdziesz w zestawie?
❌ Czego w zestawie nie ma?
Dziś |
---|
PONIEDZIAŁEK, 8/3/2021 |
Optimum Menu | Veggie Menu | Light Menu | Less Carb Menu | |
---|---|---|---|---|
Granola pomarańczowo-kokosowa superfoods z jogurtem lawendowym i sałatką owocową z granatem | Pasta jajeczna z awokado i czarnymi oliwkami z bagietką z ziarnami i sałatką ze świeżych warzyw z kukurydzą | Orkiszowa manna zapiekana z makiem z jogurtem waniliowym i wiśniami w żelu (#łagodne menu) | Frittata ze szparagami, porem i pomidorem suszonym z dipem bazyliowym | |
Sałatka z mixem brokułowo-kalafiorowym, rzodkiewką, ogórkiem i jajkiem z dipem musztardowo-koperkowym | Zielony koktajl sojowy z gruszką, awokadoo i jarmużem (#vegan) | Krem pomidorowo-paprykowy z tymiankiem i domowym groszkiem ptysiowym (#łagodne menu) | Budyń śliwkowy z pralinkami daktylowo-korzennymi i kawałkami gruszki i kiwi | |
Krewetki w sosie garam masala z mixem ryżu z nutką kolendry i groszkiem cukrowym pieczonym z warzywami po indyjsku | Burgery z ciecierzycy z marchewką i pistacjami z sosem koperkowym z kaszą gryczaną i mizerią cukiniowo-ogórkową | Pulpeciki w sosie z dynią i groszkiem z ziemniaczkami zapiekanymi z koperkiem i marchewką z jabłkiem (#łagodne menu) | Spaghetti razowe w kremowym sosie z duszonymi liśćmi szpinaku i jarmużu z pomidorami suszonymi oraz indykiem faszerowanym cukinią i serkiem feta | |
Brzoskwinie w biszkoptowym cieście cynamonowym z domowym kisielem żurawinowym z nasionami chia | Warzywny pasztet z topinamburu i marchwi z sałatką jarzynową z buraczkiem (#vegan) | Owoce zapiekane z żurawiną pod orzechowo-kawową kruszonką z kremem budyniowym (#łagodne menu) | Sałatka z pak-choi, mango i burakiem pieczonym w sezamie z dressingiem curry | |
Zielone naleśniki z farszem twarożkowym z tartą cukinią i pieczoną czerwoną cebulką z sosikiem z suszonymi pomidorami | Gulasz po węgiersku z wegańskim mięsem mielonym i kluseczkami dyniowymi (#vegan) | Lasagne szpinakowo-serowa z ricottą (#łagodne menu) | Kurczak pieczony w maśle orzechowym z kremowym ryżem i zielonymi warzywami pieczonymi z parmezanem |
Jutro |
---|
WTOREK, 9/3/2021 |
Optimum Menu | Veggie Menu | Light Menu | Less Carb Menu | |
---|---|---|---|---|
Pasta jajeczna z curry, kukurydzą i szczypiorkiem z bagietką z ziaranami i sałatką ze świeżych warzyw | Placuszki jabłkowo-kokosowe z jogurtem z jagodami | Jaglanka cynamonowo-orzechowa z jogurtem i konfiturą morelowo-miodową (#łagodne menu) | Jajka faszerowane tuńczykiem i awokado na rucoli ze słupkami ogórka kiszonego i piramidkami zbożowymi | |
Zimowa sałatka z czarnym ryżem, pieczoną dynią, topinamburem na szpinaku z dodatkiem ciecierzycy i pestek granatu | Zupa z zielonych warzyw z czerwonym ryżem (#vegan) | Twarożek z rzodkiewką i świeżym ogórkiem z piramidkami zbożowymi (#łagodne menu) | Świeże owoce na szpinaku z mixem orzechowym i sosem z limonką i melisą | |
Szaszłyk warzywny z kurczakiem, pieczarkami, cukinią i papryką z zapiekanymi ziemniaczkami i ketchupem pomidorowo-śliwkowym | Spaghetti razowe z sosem śmietanowo-porowym z parmezanem i orzechami włoskimi | Dorsz pieczony w sosie ziołowo-cytrynowym z kolorowym risotto z jarmużem i zielonym groszkiem (#łagodne menu) | Aromatyczny boeuf strogonow z domowymi kluseczkami z batata | |
Piernikowe ciasto marchewkowe z rokitnikiem z jogurtem waniliowym i świeżymi owocami | Włoska sałatka ziemniaczana z kaparami, czerwoną cebulą i pomidorem suszonym (#vegan) | Smoothie śliwkowo-bananowe na maślance (#łagodne menu) | Tortelloni z serem i kalafiorem romanesco | |
Razowe spaghetti z sosem ze szparagami i bazylią z wiórami parmezanu | Pęczotto z warzyw korzeniowych z kotlecikami z zielonej soczewicy i fety | Zawijasy cukiniowe z kukusem i fetą z delikatnym sosoem jogurtowym z ogórkiem (#łagodne menu) | Gołąbki z kolorową komosą, kurczakiem i dynią z sosem pieczarkowym z estragonem |
Za 2 dni |
---|
ŚRODA, 10/3/2021 |
Optimum Menu | Veggie Menu | Light Menu | Less Carb Menu | |
---|---|---|---|---|
Naleśniki czekoladowo-amarantusowe z musem jabłkowo-migdałowym i duszonymi wiśniami z owocami czarnego bzu | Owsianka z żurawiną z jogurtem waniliowym z miodem i pieczonym ananasem | Pasta jajeczna z czarnuszką i szczypiorkiem z bagietką z ziarnami i sałatką ze szpinakiem (#łagodne menu) | Pasztet warzywny z orzechami laskowymi i sałatką pieczarkową z zielonym groszkiem, ogórkiem konserwowym i szczypiorkiem | |
Krem pomidorowo-ziołowy z prażonymi pestkami dyni | Sałatka z pieczonym topinamburem, papryką i gruszką z pekanami i dressingiem musztardowym | Placuszki warzywne z dynią z dipem twarożkowym (#łagodne menu) | Smoothie ze słodką gruszką, szpinakiem i świeżą zieloną pietruszką | |
Roladka z marchewką w sosie porowo-cukiniowym z mixem prażonej gryki i kluseczek z ciecierzycy z surówką z białej rzodkwi, marchwi i jabłka | Chilli sin carne z ciecierzycą i bakłażanem z kleksem kwaśnej śmietany i mixem ryżu z kolendrą | Penne z kurczakiem w tymiankowym sosie pomidorowym z mascarpone i czarnymi oliwkami (#łagodne menu) | Łosoś pieczony z sosem bazyliowym z ziemniaczkami pieczonymi z czosnkiem i zapiekanką z warzyw | |
Morelowe kulki mocy z sałatką owocową z cząstkami pomarańczy | Muffinka z rabarbarem z twarożkiem truskawkowo-różanym i świeżymi owocami | Galaretka malinowa z owocami, kremem waniliowym z pomarańczą i białą czekoladą (#łagodne menu) | Sałatka z brokułami, orzechami włoskimi i serkiem greckim z dressingiem cytrynowo-czosnkowym | |
Bigos z kiszonej kapustki z warzywami, piersią indyka i suszonymi śliwkami z dodatkiem tradycyjnego pieczywa | Zawijane omleciki marchewkowe z farszem twarożkowo-brokułowym i sosem szczypiorkowym | Krem ziemniaczano-kalafiorowy z grzankami z pesto bazyliowo-pietruszkowym (#łagodne menu) | Makaron soba po azjatycku z pak choi, groszkiem cukrowym i pieczonym kurczakiem |
Za 3 dni |
---|
CZWARTEK, 11/3/2021 |
Optimum Menu | Veggie Menu | Light Menu | Less Carb Menu | |
---|---|---|---|---|
Brzoskwiniowa jaglanka z masłem orzechowym i nasionami chia z jogurtem z mascarpone i musem truskawkowo-rabarbarowym | Zawijana tortilla z rucolą i pastą jajeczną z suszonym pomidorem podawana z sosem ogórkowo-szczypiorkowym | Chlebek kokosowy z jogurtem naturalnym i sosem tropikalnym z mango (#łagodne menu) | Śniadaniowe placuszki z krewetkami, zielonym groszkiem i kolendrą z dipem limonkowym | |
Sałatka z buraczkiem, kukurydzą i serkiem alpejskim z dressingiem w stylu tzatziki | Zimowy krem z warzyw z pestkami dyni (#vegan) | Tarta z brokułowo-serowa z sałatką z kolorową papryką i pomidorkiem (#łagodne menu) | Kakaowa muffinka z nadzieniem serowym z jogurtem waniliowym i gruszkami | |
Limanda w sosie szpinakowo-tymiankowym z czarnym ryżem i pure warzywnym z marchewką i imbirem | Makaronowe muszle faszerowane twarożkiem migdałowym z sosem waniliowo-cynamonowym i zapiekanymi wiśniami | Cukinia faszerowana wołowiną z kaszą kuskus polaną sosem pietruszkowym (#łagodne menu) | Kurczak w owsianej panierce z domowym sosem pomidorowym i zapiekanką z fasolki szparagowej i kalafiora z fit bułeczką tartą | |
Krem bananowy z wanilią i cynamonem z konfiturą porzeczkową z mango i biszkopcikiem czekoladowym | Caprese z pieczonych buraczków i białej mozzarelli z sosem malinowym | Smoothie na odporność z brzoskwiniami i truskawką z sokiem z czarnego bzu (#łagodne menu) | Pita paprykowa z pastą twarożkową z serkiem wiejskim i zielonymi ziołami | |
Lasagne w stylu bolońskim wołowiną i groszkiem cukrowym w pomidorach | Aromatyczna fit fasolka po bretońsku z pieczywem tradycyjnym (#vegan) | Sałatka z karmelizowanymi batatami, jarmużem i czarnym ryżem z dressingiem pomarańczowym (#łagodne menu) | Zawijas z polędwiczki z pieczarkami i serkiem góralskim z wiejską zapiekanką warzywną i dipem z ogórkiem kiszonym |
Za 4 dni |
---|
PIĄTEK, 12/3/2021 |
Optimum Menu | Veggie Menu | Light Menu | Less Carb Menu | |
---|---|---|---|---|
Jogurt z fit nutellą z ciasteczkiem zbożowym i kokosową sałatką z pomarańczy, kiwi i borówek | Jajka faszerowane w stylu tatarskim z kaparami i pieczywem tradycyjnym | Naleśniki orkiszowe z nutką cytrynową z twarożkiem waniliowym i konfiturą porzeczkową z mango (#łagodne menu) | Frittata ze szpinakiem, cukinią i kozim serem z salsą z awokado i pomidorów malinowych | |
Arabski hummus z granatem i orzeszkami pinii z chlebkiem chrupkim | Sałatka z rucolą, brukselką, pieczonymi ziemniaczkami i marchewką z serkiem typu oscypek i dressingiem koperkowym | Pasta jajeczna z awokado i kukurydzą z pieczywem tradycyjnym i lekką sałatką z pomidorem malinowym i szczypiorkiem (#łagodne menu) | Koktajl bananowo-owocowy z cynamonem i mixem orzechowym | |
Pierś z kurczaka w sosie barbecue z zapiekanką z ziemniakami truflowymi i batatami z surówką z białej i czerwonej kapusty | Roladki ziemniaczano-warzywne w sosie z suszonych pomidorów z kaszotto gryczanym z kurkami i surówką z ogórków kiszonych | Halibut pieczony z kalafiorowo-orzechową posypką z bazyliową kaszą jaglaną i buraczkami z nutą mandarynek (#łagodne menu) | Tajskie red curry z kurczakiem i warzywami podawane z mixem ryżu basmati i czerwonego | |
Serniczek dyniowo-waniliowy z domową konfiturą śliwkowo-figową | Kokosowe trufle z białej fasoli z kremem brzoskwiniowym z marakują i sałatką z owoców z melisą | Pudding pomarańczowo-limonkowy z nasionami chia i owocami (#łagodne menu) | Ravioli ze szpinakiem i ricottą z sosem jogurtowym ze świeżą szałwią | |
Warzywne leczo z kurkami i czerwoną soczewicą z perłową kaszą kuskus z prażonymi orzeszkami | Placuszki cukiniowo-szczypiorkowe z twarożkiem orzechowym | Spaghetti razowe z dyniowym sosem alfredo z prażonymi orzechami (#łagodne menu) | Dorsz w kremowym sosie z zielonymi szparagami i chorizo z kasza pęczak |
➤ Zamawiając zestawy zbierasz punkty w programie lojalnościowym + 50 pkt za każde wydane 50 zł
➤ Wykluczenie dowolnego posiłku z pakietu: -5 zł od ceny zestawu
➤ Zniżka transportowa przy zamówieniu większej ilości zestawów pod jeden adres 2% przy 2 zestawach, 3% przy 3 zestawach, 5% przy 4 i więcej.
➤ Dopłata za opakowania z tworzyw naturalnych: +5 zł dziennie
➤ Dopłata za sztućce jednorazowe biodegradowalne: +2 zł dziennie
➤ Box termoizolacyjny z jednym wkładem chłodzącym: + 20 zł lub 1000 pkt lojalnościowych (opłata jednorazowa)
➤ Zestaw testowy – otrzymujesz + 3000 pkt w programie lojalnościowym na kolejne zamówienie
➤ Jeśli chcesz poznać pełne wartości odżywcze diety Veggie Menu, pobierz pdf.
Cateromarket.pl
4.9/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ zdaniem 127 recenzentów
Dietly.pl
4.8/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ zdaniem 2518 recenzentów
Google
zdaniem 66 recenzentów
Nie spodziewałam się że może być tak smacznie, różnorodne i stosunkowo dużo jak na 1200kcal. Zawsze na czas, zawsze świeże. Brawo, za dwa tyg wracam do Was i polecam dalej.
Uwielbiam Wasze słodkie śniadania, a buraczanym brownie to już w ogóle skradliście moje serce. Czasami obiad czy kolacja nie do końca mi odpowiadały, ale zdarzało się to rzadko. Niemniej jednak nie zamierzam się z Wami rozstawać, jedynie próbować nowych opcji.
Najsmaczniejsze „pudełka”. Korzystałam chyba z większości dostępnych w Warszawie.
Najlepsza dieta pudełkowa!!!pyszne ,świeże ,urozmaicone jedzenie z przyjemnością wykupiliśmy kolejną.Polecam
Korzystam z usług tego cateringu od 3 miesięcy. Posiłki są bardzo urozmaicone, smaczne i przyrządzone z dobrych jakościowo produktów. Dostawa zawsze o czasie. 10/10! Jestem bardzo zadowolony. Są najlepsi!
Nie spodziewałam sie że można tak smacznie a co najważniejsze zdrowo zjeść;) wszystko bardzo dobre i swieze jak dla mnie najlepszy catering 🙂 Napewno jeszcze zamowie jedzonko u was 🙂
Z usług cateringu dietific korzystam już ponad rok i chwale sobie różnorodność posiłków i ścisłe dopasowanie do mojego zapotrzebowania kalorycznego! Polecam
Korzystałam wraz z mężem już z kilku cateringów dietetycznych ale Dietific jest najlepszy. Świetny jakościowo, bardzo smaczny i różnorodny. Potrawy są przemyślane, bardzo ciekawe smakowo i wizualnie. Owoce sezonowe, przyprawy, dodatki tworzą dania wyjątkowe. Widać, że robią je ludzie z pasją i wiedzą. Bardzo za to dziękuję.
Skomponuj swoje zestawy w Panelu Zamówień. Możesz także zamawiać kontaktując się z nami telefonicznie lub mailowo. Nasi dietetycy doradzą przy wyborze rodzaju diety, wariantów i kaloryczności.
Zastanawiasz się, co wybrać? Skonsultuj się telefonicznie z dietetykiem (pon-sob 9:00-18:00).
Preferujesz kontakt mailowy? Napisz do nas, aby dopytać o szczegóły lub złożyć zamówienie.